De Ontknoping

Het is reeds vrijdag en ik kom tot de conclusie dat ik gisteren geen blog geplaatst heb. Voor alle duidelijkheid wil ik duidelijk maken dat deze afwezigheid niets maar dan ook niets met de inhoud van mijn vorige publicatie te maken heeft.

Ik heb gisterennamiddag vrij genomen om eens lekker van de rust te genieten, alhoewel het woord “rust” wel met een korreltje zout genomen mag worden. De clip hieronder maakt dit alles duidelijk.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=9554920&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

Djembee sessie ten huize @MrFrancky from francky spruytte on Vimeo.

De rest van de avond heb ik besteed aan de vergadering van het bestuur van de club.
Oude problemen oplossen, nieuwe problemen alvast een stap voor zijn en voor de rest genieten van het gebabbel en de kaas en wijn.
Een taak heb ik alvast : zorgen voor de locatie waar we ons “30 jarig bestaan van de club” zullen vieren. Wordt vast en zeker vervolgd.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in humo, humor, rooie oortjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.