sexy maandag

In de reeks “ken uw klassiekers” krijgt u vandaag Sneeuwwitje en de zeven dwergen op uw bord voorgeschoteld. De kwalitiet euh kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven maar het gaat vooral over de moraal van het verhaal.

Deze namiddag zat er een geheimzinnige enveloppe in de bus. Toen ik ze opende bleek het vol eventuele valentijnverrassingen te bevatten. Vijgen na pasen om het toepasselijk te zeggen. Een sexy cataloog plus de beloofde zwarte string, of het zou een catapult moeten zijn.

Even testen en morgen meer hierover.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in humo, maandag, pabo, sexy, sneeuwwitje, zeven dwergen.. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.