blote maandag

Waarom maak ik zoiets nooit mee tijdens de verkiezingen hier te lande ? En dan maar klagen dat verkiezingen en andere politieke aktieviteiten saai ende vervelend zijn !

Vier halfnaakte meisjes zijn in Kiev in het stembureau binnengevallen waar Viktor Janoekovitsj, kandidaat voor het presidentschap, zijn stem moet uitbrengen. De actie was bedoeld om de “verkrachting” van de democratie in Oekraïne aan de kaak stellen.

bron : HLN

Dit vrolijk tafereeltje doe me denken aan een clip die ik enkele jaren terug op GarageTV geplaatst heb. Moeten de gezagsbekleders deze aanpak maar eens overwegen. Enig gevaar zou kunnen zijn dat dit kettingbotsingen veroorzaakt, maar trager rijden zouden ze in ieder geval.

http://www.garagetv.be/v/S5ToYY1pWELk6EfS1fSFa-KcY6gj01L!LhC85GnYfD4tBXsa3vA5liOQUT9KmFHIIZ/v.aspxKlik hier om het video filmpje te bekijken

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in humo, humor, kiev, naakt, protest, topless. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.