kots en co

Ik dacht deze morgen mijn boodschappen alleen te moeten doen daar mijn moeder gisteren belde om te zeggen dat ze zo ziek als een hond is. Toen ik aankwam om de boodschappenlijst op te halen zal ze aan tafel en vroeg of ze toch mee kon gaan. Geen probleem voor mij zolang ze de auto maar niet onderkotst of iets dat even gezellig is.
Gisteravond was er ook al een jongen die noodgedwongen moest stoppen met de karatetraining. Hij werd zo wit als zijn kostuumpje en zijn voorhoofd was warm genoeg om een eitje op te bakken. Afgevoerd dus. De dokters verdienen goed geld de laatste tijd. En nu vraag ik mij plots af waar de Mexicaanse griep gebleven is.

Enkele tips om gezond te blijven : minder eten, meer bewegen, vooral aan je conditie werken. Hoe je dat doet ? Geen probleem Dr. Kama toont hoe vis je gezond houdt.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in humo, kamagurka. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.