Krijsende katers

Zondagnamiddag zat ik wat te rommelen op onze slaapkamer. Niet te geloven wat een mens zoal niet verzamelt. Zo vond ik enkele boeken die ik nog nooit (of toch op zijn minst hier en daar een bladzijde) gelezen had. Het ging telkens om exemplaren die tijden geleden gratis met de Humo geleverd werden. Ook gebeurde het dat er een DVD bij stak. Tot op heden ook nooit bekeken.

Eén zo’n presentje bestond uit boek en DVD. “Ex-drummer” is de titel van het boek en film geschreven door niemand minder dan “weirdo” Herman Brusselmans.
Ik ben geen fan van zijn schrijfsels om duizend en één redenen. Dus je begrijpt waarom ik dit boekje aan de kant gelegd had, maar soit ieder zijn smaak. Op de toiletpot had ik wel eens enkele bladzijden gelezen en de rest hield ik binnen handbereid just in case één van de katten er met het toiletpapier vandoor zou zijn.

Zondag dan toch maar eens de DVD in de speler gestopt en met volle moed in mijn luie zetel geploft met een krijsende kater als resultaat.

De dialogen hadden veel weg van krijsende krolse katers tijdens de kattenmaand, ware het niet dat de acteurs een soort westvlaams spraken, mijn moedertaal met andere woorden.

Waarover het gaat ?

Het hoordpersonage wordt door drie mannen gevraagd om samen met hen een punkgroep te beginnen. Ze noemen hun band « The Feminists », een groep waarin alle leden een handicap hebben. De bassist heeft een stijve arm, de zanger slist en slaat nu een dan een vrouw in elkaar, de tweede gitarist is bijna doof en het ik-personage is de drummer, zijn handicap is dat hij niet kan drummen. Hoe zoiets klink kan je afleiden uit volgend fragment.

Voor mij was het na deze muzikale intermezzo genoeg geweest en vloog de DVD terug van waar die kwam : in het hoesje in het boek.

Vervolgens heb ik nog eens een andere gratis DVD trachten te bekijken. Het was een abominabele kungfu film of iets in dien aard en toen was ik echt toe aan een antidepressiva.

Say no more

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in ex drummer, herman brusselmans, humo. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.