Absurdistan

Vandaag had ik vrij. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat rond te neuzen in mijn “berucht” archief. 2009 gaat binnen enkele luttele uren ook richting archieven van de diverse media Tijd dus om daar nog eens wat aandacht aan te besteden. Je weet nooit dat je iets gemist hebt.

Om beroemd te worden is het als vrouw helemaal niet zo moeilijk meer. Ga naakt poseren, probeer later een postje bij de één of andere televisiezender te versieren of huw een bekende vlaming. Houd je enkele jaren rustig en zorg vervolgens dat de bewuste foto’s toch de media halen. Zo een minirelletje deed zich deze week voor toen een foto van Mevr Lotti in een televisieprogramma vertoond werd als onderdeel van een kwis.

Hilarisch vind ik echter het feit dat deze foto jaren terug verscheen in een uitgave van het Davidsfonds, zowat de meest katholieke uitgeverij die je in de lage landen kunt voorstellen. Niet zomaar naakt, maar kunst noemen ze zoiets dan. Alsof je daaraan ooit zou durven twijfelen. Presenteer dezelfde foto in pakweg Playboy en nonkel pater zou direct over porno spreken. Deze trend belooft het ergste voor de toekomst voor wat betreft de vlaamsche omroepsters, weervrouwen en vrouwen van voetballers die hierin inspiratie gevonden hebben.

De beroemdste snor van Vlaanderen brengt goed nieuws: Humo schenkt de opbrengst van de Kabouter Wesley-zakagenda’s volledig aan Music For Life! En samen met kapitein Winokio kwam Guy Mortier ook een “mooi” liedje zingen.

Dit liedje staat ook op de CD die vandaag bij de Humo zit. De plaat bevat verder uitvoeringen van allerlei bekende volkse liedjes uit overgrootmoeders tijd.

Hier hoort en ziet u de Snor zijn liedje zingen in het glazen huis.

http://www.stubru.be/sites/all/themes/stubru/swf/mediaplayer/video/player.swf

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in davidsfonds, guy mortier, het vogeltje dat niet kon kakken, humo, jelle van riet, naakt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.