Weerbericht

Vandaag hebben we er weer een verse pak sneeuw bovenop gekregen. Iedereen vraagt zich af of we nu een witte kerst zullen krijgen. Dat ziet er volgens mij wel naar uit. Voor deze week worden nog hele bakken sneeuw verwacht en de temperaturen blijven rond het vriespunt.

Volgens dat Jasper op school vernomen heeft hebben we deze strenge winter te danken aan de opwarming van de aarde. Enkele jaren terug hadden we een warme winter met temperaturen die gemiddeld rond de 10 graden schommelden en ook dat was een gevolg van de opwarming van de aarde. Zo heb je altijd gelijk en is dit een reden te meer om een conferentie in Kopenhagen te organiseren op kosten van de belastingsbetalen en nog enkele hoertjes gratis meegenomen als toetje. Ik krijg van langs on meer goesting om ook milieuaktivist te worden.

Hopelijk zien niet te veel mensen zwarte sneeuw rond dezer dagen. Fabrieken sluiten of danken hun volk af in naam van reconstrueren en de dalende economische trend. Of dit enige invloed op het milieu zal hebben valt te betwijfelen en is daarom ook een te verwaarlozen detail.

Om bij het milieu te blijven : ik gooi mijn oud brood en keukenafval niet weg, maar strooi het uit voor de vogeltjes die hongerig in mijn tuin zitten te tjilpen.
Het is maar een hint.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in kerst, milieu, opwarming, sneeuw. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.