De nieuwe herbergierster

Sinds enige tijd stond cafe “Het Wijnvat” leeg. Ik ben daar nog nooit binnen geweest, maar dit café bestaat al sinds mensenheugenis. Waarschijnlijk dateert het zelfs uit de 19e eeuw. Ik veronderstelde dat dit pand zijn tijd gehad heeft en men er nu een woonhuis van zou maken.

Niets blijkt minder waar te zijn. Toen ik er deze middag tevoet langs passeerde zag ik tot mijn verbazing dat de bordjes met “te huur” verdwenen waren. In de plaats hing nu een brief. Ik die nooit nieuwsgierig ben, ging wat dichterbij het raam staan om de tekst goed te kunnen lezen. Wat blijkt ? Lees zelf maar.

Nu vraag ik me af wat de tooghangers daar allemaal te zien zullen krijgen. Misschien moet ik na al die jaren toch eens er een pint gaan pakken. Badende herbergiersters aan het werk zien, voor zoiets heb je niet vaak de kans.

Hopelijk is ze nog redelijk beneden de pensioengerechtigde leeftijd.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in opening, roeselare, vijfwegenstraat, wijnvat. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.