HELLOWEEN

Vanavond nog niemand aan de voordeur gehad in een poging mij te doen schrikken. Tegenwoordig schrik ik nog slechts wanneer ik in de spiegel kijk. Zo afgestompt is mijn vermogen om te schrikken.

Deze voormiddag ben ik met mijn moeder naar het kerkhof geweest. De scouts stonden aan de ingang bloemen te verkopen. Ik herkende enkele jongens die en familie van Greet en lid van de karateclub zijn. Een mooi roodharig meisje kwam vriendelijk goededag zeggen, maar ik herkende haar niet meteen. Het bleek dat ze bij mijn zoon in de lagere school gezeten had. Toen zag ik haar weer als zevenjarig klein mager kind met een gezicht vol sproetjes, maar met een glimlach die je zo deed smelten.
Ondertussen is ze een bloedmooie jonge dame geworden – in scoutsuniform weliswaar – maar blijkbaar wist ze nog wie ik ben.

The Omen was destijds de eerste film die ik in de bioscoop ben gaan zien. Dit moet ergens midden jaren zeventig geweest zijn. Vanavond tonen ze een remake op de televisie, kwestie van in stemming te komen waarschijnlijk.

Een liedje van een groep met een naam om helemaal in de stemming te blijven :

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in dood, halloween, helloween, kerkhof, omen. Bookmark de permalink .

5 reacties op HELLOWEEN

 1. mannie zegt:

  The omen was wel een goeie film toen ja. De remake heb ik geloof ik ook nog wel eens gezien en de films van halloween natuurlijk. Halloween zelf doe ik niets aan

 2. Sandra zegt:

  Ik vind Halloween altijd wel leuk, jammer dat het hier niet zo gevierd word, ons huis is altijd wel wat versierd met wat halloween spulletjes ;-)!

 3. Renesmurf zegt:

  Ik word soms ook herkend, en dan heb ik geen idee wie ik dan voor me heb.En dan vraag ik wat door en dan weet ik het.En eigenlijk intereseert zo iemand me dan geen zier, maar ja.Wel halloweenachtig eng ja, iemand tegenkomen die je herkend.

 4. Redstar zegt:

  The Omen was wel ene leuke film. Ik zag hem ooit eens op TCm geloof ik. Halloween zelf vind ik niets. Roodharige vrouwen wel

 5. Marco zegt:

  Ik denk dat je je rot geschrokken was als er ineens een geraamte uit zo'n graf geklommen was 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.