De grote verhuis – deel 1

Deze morgen was het zover, mijn ouders zouden de sleutels krijgen van hun nieuwe woonst. De afspraak was om kwart voor elf, maar om tien uur was ik al op weg met mijn moeder. Zij kon gewoon niet meer wachten en was bang de afspraak te missen.

Toen wij de parking opreden zagen wij de man reeds. Hij stond te praten met iemand van de schilders. Sommige keldeers hebben nog een laagje nodig.
Wij werden vriendelijk begroet en nieuwsgierig trokken wij naar het huis van memee en pepee zoals de kinderen hen noemen. Hij gaf ons een rondleiding en toonde ons waar alles zat en waar ze op zouden moeten letten. Een hele hoop informatie, zoveel dat ik vreesde dat moeder het noorden ging kwijtraken. Ze wist niet waar eerst gekeken.

Deze namiddag heb ik mijn auto volgeladen. De dozen vlug uitladen en dan met moeder naar de electrozaak waar ze enkele nieuwe spullen bestelde. Daar dan ook de distributie laten regelen zodat ze morgenavond reeds televisie kunnen kijken in hun gloednieuwe living. Morgenochtend vanaf 10 uur moet er iemand in het huis zijn want dan komen ze de televisie aansluiten. We zullen er zijn.

Voor de rest van de avond heb ik nog meerdere malen met een volgeladen auto op en af gereden zodat de verhuisfirma morgen alleen de grote stukken zoals kasten, tafel en stoelen moet meenemen.

Er zal achteraf nog heel wat administratie moeten geregeld worden, maar dat zijn zorgen voor later. Ze hebben electriciteit, gas, water, televisie en straks een gloednieuw electrisch fornuis.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in verhuis, verhuizen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De grote verhuis – deel 1

 1. Rowin zegt:

  Zoals Greet al zegt; centrale verwarming doet goeds met oudere mensen! ^^

 2. De Quall zegt:

  U zou een verhuisbedrijf op poten kunnen zetten… de deskundigheid komt niet vanzelf aanwaaien! Moge de nieuwe woonst tot vreugd en genoegen strekken!

 3. mannie zegt:

  Dat is nog lekker vlot gegaan zo. Kunnen ze dus lekker snel al genieten van het nieuwe huisje

 4. ollie zegt:

  Hopelijks kunnen ze nog lang in hun nieuwe huis van hun oude dag genieten!

 5. Redstar zegt:

  Dat noem ik nog eens verhuizen zeg! Verhuizen zoals het hoort, en wat een vooruitgang zeg. En dat verhuizen gaat lekker snel zo

 6. Peter zegt:

  Ik weet uit ervaring dat het veel werk is en dat je misschien soms zult zuchten, maar hun dank zal het waard zijn! Super!

 7. Renesmurf zegt:

  Alles wat gedaan is is maar gedaan! Dat schiet al aardig op zo! Het gaat snel zeg.

 8. Greet zegt:

  76 en bijna 80. Voor het eerst in hun leven centrale verwarming. Het kan de gezondheid alleen maar ten goede komen.

 9. Marco zegt:

  zou fijn voor ze zijn als ze straks lekker rustig in de nieuwe woonkamer kunnen zitten, pootjes op de tafel, bakje koffie met een koekje en een tevreden lach op het gezicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.