Helaasheid van de Lange Wapper

Je kan geen krant meer in je handen nemen, het nieuws op televisie aanzetten of men slaat je met die GVD brug om de oren. Dat gedrog staat er nog niet eens en ze werkt al op mijn systeem.
Beter gezegd heel Antwerpen werkt op mijn systeem voor het ogenblik. Zo’n mediaheisa voor een brug in Antwerpen. Daar ligt buiten Antwerpen niemand echt van wakker. Zouden de antwerpenaars wakker liggen voor een gelijkaardige brug ergens ver weg in Westvlaanderen of den Limburg ? Zeker en vast niet. Maar met de Lange Wapper wordt heel Belgie op stelten gezet.
En dat referendum, welke zoden brengt dat aan de dijk ? Niets natuurlijk daar je ten eerste niet verplicht was om te gaan stemmen en ten tweede men wil het project niet zomaar in de onderste lade stoppen ook al was het antwoord negatief.
Een goed verstaander heeft vlug door dat die brug er wel zal komen, is het vandaag niet dan toch binnen afzienbare tijd.

In afwachting van een definitieve oplossing en om het verkeer niet teveel te belasten een trailer die toont hoe dit dilemma kan opgelost worden.
En het oogt nog sportief ook.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in helaasheid der dingen, lange wapper. Bookmark de permalink .

8 reacties op Helaasheid van de Lange Wapper

 1. Peter zegt:

  Ik heb het eerlijk gezegd met belangstelling gevolgd van over de grens, maar wat wil je: Ons nieuws gaat uitsluitend over een failliete bank!

 2. Heidi zegt:

  @ Ollie: da zou nogal een zicht zijn: al die fietsers door de kennedytunnel…moeten we misschien ook es proberen? Maar ik volg je volledig, Francky: ze slaan ons om de oren met die brug, en ik geloof inderdaad dat ie er komt binnen afzienbare tijd…

 3. Rowin zegt:

  @Redstar, moet er serieus wat voor verdwijnen..? Belachelijk!

 4. Redstar zegt:

  Ik zag een poos geleden de plannen die ze aan het maken waren voor die brug. Als ik het begrijp moet er ook heel wat voor verdwijnen.Een speelprojectje van een paar te dikke mannetjes die vroeger geen Lego hadden of zo..

 5. ollie zegt:

  1. Hoe of wat , pro of contra , ze komt er!2. Leve de Fiets! Das ne keer een gedacht voor de preutestampers !

 6. Terrebel zegt:

  Een referendum is uitsluitend bedoeld om het volk het idee te geven dat het meebeslist. Meer niet. Dat mensen zich er druk over maken betekent alleen maar dat het goed gaat in een land; blijkbaar is er niets reëels om over te klagen…

 7. Renesmurf zegt:

  Ik denk dat een referendum prima kan weergeven wat de meerderheid van de bevolking wil.Dat het niet bindend is kan zorgen voor een lagere opkomst, dat is een beetje jammer.

 8. Marco zegt:

  't is nogal wat zo'n brug over Antwerpen. Gaat de belastingbetaler in België nog flink veel miljarden kosten ook als ik het goed gehoord heb. Zeer snel die plannen door de papierversnipperaar en de hens er in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.