Elza de wolvin van de SS !

Soms begint men een gesprek of discussie over een bepaald onderwerp en constateert men na een pakweg 20 minuten of nog eerder dat het gesprek een vreemde wending genomen heeft. Zo ook Greet en ik gisteren. Vraag me absoluut niet hoe wer er bij kwamen maar op een bepaald ogenblik waren we bezig over “Ilsa de wolvin van de SS”.

Van het een kwam het ander en ik ging mijn licht eens opsteken op het internet. Tot mijn verbazing vond ik op Youtube enkele fragmenten terug. Weliswaar zonder de “pikante” stukken, maar dit mocht de pret niet drukken.

In de jaren zeventig had deze madam een zogenaamde cultstatus, met andere woorden een grote naam bij de “liefhebbers”.
In die dagen had je nog geen internet of DVD en was je dus verplicht naar één of ander cinemazaaltje met bedenkelijke faam te trekken en daar proberen je zo onzichtbaar mogelijk voor de persoon die naast je zat. Je weet nooit dat hij je herkent en luidop je naam roept zodat iedereen zijn gezicht naar je toe draait.

In Roeselare hadden we twee zo’n zalen. De ene was vlakbij de Grote Markt en heette de Pax. De tweede bevond zich vlakbij het station en dat was de Rex.
Aan de ingang werden actiefoto’s in een glazen kastje geplakt zodat je vooraf wist wat voor vlees je in de kuip had. De zwarte kleefband zorgde ervoor dat niemand iets kon zien wat hij of zij niet mocht zien. Kwestie van het onschuldige kinderzieltje niet in verlegenheid te brengen. Bij het naar school gaan moest ik voorbij de Pax en regelmatig zag je dan van die oude kleine mannen in regenjas en een bril met dikke glazen op de neus krampachtig proberen onder die klevers te gluren.

Net als mijn oude school zijn die twee zalen ondertussen lang geleden gesloopt. Niets doet je vermoeden dat op die plaatsen zulke hete taferelen plaatsvonden.
Om te eindigen enkele fragmenten van de beruchte Ilse, Ilsa of Elza of hoe ze ook mocht heten.
En te bedenken dat die madam één jaar ouder is dan mijn eigen moeder. Dit betekent dat ze ondertussen redelijk bejaard geworden is en misschien heden ten dage de animatie verzorgt in het bejaardentehuis.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in belachelijk, jaren 70, naakt, onnozel, porno, wolvin van de SS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Elza de wolvin van de SS !

 1. Redstar zegt:

  Van die film had ik nooit gehoord. Ik ben een redelijk onschuldig mannetje hehehe of is de film te onschuldig :DIk kwam vroeger veel in Kokzijde, en daar in de buurt was zo'n oud boscoopje waar mijn toenmalige vriendin en ik wel eens zijn wezen kijken. Er hingen zware rode gordijnen, en het rook er naar oud theater 😀

 2. http://www.mininova.org/tor/1493544Als je de film nog eens volledig wilt bekijken kan je hem op bovenstaande link downloaden…Veel plezier Franky.

 3. Renesmurf zegt:

  Ik had er ook nog nooit van gehoord.Dat gesprekken hele rare wendingen kunnen hebben is zeer herkenbaar.En ook erg leuk altijd, op verjaardagen en zo.

 4. mannie zegt:

  Ja volgens mij heb ik die wel gezien, je had er dacht ik ook meerdere delen van 🙂

 5. Omdat er als "we klein waren" zoveel tamtam gemaakt werd over deze film was ik toch wel nieuwsgierig…dus, gedownload en gekeken…althans 5 minuten en dan verder gezapt…en inderdaad deze film steekt er met kop en schouders boven uit…"als de slechtste en kitserigste film ooit gezien"…

 6. Francky zegt:

  @TWist : en nu ben ik natuurlijk de grote schuldige omtrent het feit dat je zonet naar de slechtste film ooit gekeken hebt.LOL !!!

 7. Geen probleem Franky…ik blijf er mee uit de café's

 8. fietszwerver zegt:

  nooit van de film gehoord , nu aan dit stukje ha ik ook al meer dan genoeg ook

 9. hmessie zegt:

  Ilsa: met gemengde gevoelens keek in naar die film. Af en toe afgrijzen, dan weer blije gevoelens van overwinning en opwindende gesprekken.
  Maar in mijn gedachten zat die beruchte llsa wild bovenop mij heen en weer te rijden. Daar lag ik prinsheerlijk geklemd onder die dwingende billen en tussen die sierlijke dijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.