In de aanbieding deze week

Vandaag viel het blaadje van den Aldi in de bus. Het eerste dat mij opviel was de in aanbieding zijnde dubbele friteuse.  Dit herinnerde mij aan de tijd dat ik doodziek met koorts naar de televisie lag te kijken. Omdat er niets anders was in de voormiddag keek ik uit pure wanhoop en mede door de 40 ยฐ koorts naar “De Shoplijn”. 
Ongelooflijk hoe ze daar je de meest waardeloze prullen probeerden aan te smeren tegen een prijs “die je nergens anders vindt”. Keukenrobots, fitnesstoestellen, make up, je noemt het maar en ze hebben  het voor je klaar liggen. Je weet niet wat je mist !
Vooral de verzamel cd’s durfden weleens mijn aandacht opeisen, maar daar iets kopen ? No way !

Ik herinner me dat op een dag de “dubbele friteuse aan de beurt was. Alle voordelen die je kunt hebben met de aanschaf van zo’n toestel werden langdradig uitgelegd. Frieten in de ene terwijl je vis in de andere bak frituurt. Handiger kan het niet.

Een tijdje later keek ik naar het satirisch programma “Alles kan beter” met Marc Uytterhoeven en wat hadden zij gezien ? juist !  Het programma is reeds jaren ter ziele, maar het blijft lachen geblazen of met hun woorden : “smikkelen en smullen”.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in aanbiedingen, aldi, dubbele friteuse. Bookmark de permalink .

8 reacties op In de aanbieding deze week

 1. Marco zegt:

  Heb weer in een deuk gelegen om dit soort verkooppraatjes ๐Ÿ™‚

 2. ollie zegt:

  Waren ze maar weer terug , die gasten!Al de gasten , met de Banjo en vandenbossche , me zo laag zou Ollie toch willen vallen. Akkoord ze zijn goed betaald , maar etisch zou Ollie het niet kunnen en willen doen !

 3. ollie zegt:

  Het moet zijn ; toch niet willen vallen. (alweer een blunder )

 4. Terrebel zegt:

  Heerlijk! Wanneer ik moeite heb in slaap te komen kijk ik graag Telsell.

 5. Sandra zegt:

  Een collega van mij vind het geweldig dat telsell en dergelijke…nou ik koop dan toch liever die dubbele frietpan lekker bij de Aldi nietwaar? ๐Ÿ™‚

 6. Redstar zegt:

  Die reclame tv ken ik gelukkig niet ๐Ÿ˜€ Maar bij de Aldi verkopen ze wel redelijk spullen volgens mij. Net als de lidle

 7. Renesmurf zegt:

  Het is allemaal even fantastisch, ongelovelijk en vooral onmisbaar, een verrijking van uw leven!jaja, net als de marktkoopman van weleer!

 8. mannie zegt:

  Was inderdaad altijd wel lachen die tellsell dingen. En er is ook al vaak de spot mee gedreven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.