Krottegem

Deze morgen ging de tweede editie door van de Rommelmarkt 2009 te Krottegem. De vorige ging door ergens in april en toen was er mooi weer met veel zon, volle terrasjes, veel kraampjes en vele kopers/kijklustigen.
Vandaag hadden de weergoden niet meegewerkt. Rond twee uur deze nacht hoorde ik stortregen à volonté op ons dak neerkomen. Mijn auto had ik gisteren buiten laten staan en het stof is er letterlijk afgespoeld. Weer een wasbeurt uitgespaard.
Voor een rommelmarkt is zoiets rampzalig. De “echten” zijn reeds in de vroege uurtjes op jacht naar zeldzame spullen en voor de massa is wakker worden met zicht op een doorweekte tuin niet bepaald een inspiratiebron om naar een rommelmarkt af te zakken.

Greet en ik zijn toch eens langs geweest en na een uurtje hadden we alles wat we nodig hebben gevonden : enkele oude strips en boeken om deze namiddag en volgende avonden mee door te komen.

Bij het naar huis rijden zijn we eens door de aanpalende stationsbuurt gereden. Momenteel zijn daar sloopwerken aan de gang om plaats te kunnen maken voor het nieuwe grotere station. Heel wat huizen zijn reeds tot puin herleid. Door deze grote investering van onze stad zullen de stationsbuurt en Krottegem opnieuw mooi ogen en als het ware de buurt in waarde doen stijgen.
Afwachten maar.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in ardooisesteenweg, krottegem, roeselare, rommelmarkt, station, stationsbuurt. Bookmark de permalink .

5 reacties op Krottegem

 1. Renesmurf zegt:

  Rommelmarkten heb ik niks mee, dus ik zal wel heel wat smurfen hebben misgelopen.Slopen en bouwen gaat ook almaar door, en het wordt er niet altijd beter van, soms wel.

 2. mannie zegt:

  Als je soms ziet bij "Tussen kunst en kitch" wat sommige mensen voor weinig op een rommelmatkt hebben gekocht en er dan horen dat zoiets nog ff heel wat waard is. Vind ik altijd wel leuk, alleen mij overkomt dat dan weer niet

 3. Terrebel zegt:

  Mooie combinatie in dit logje van oud en nieuw. Ben ook dol op oude strips en boeken. Sommigen zijn erg krampachtig bezig met het oude te behouden. Dat dat niet altijd praktisch is vergeet men wel eens.

 4. Redstar zegt:

  Ik ben dol op rommelmarkten. Oude spulletjes boeien me enorm.Hier ook om twee uur vanacht stortregen. EIndelijk, maar was van zeer korte duur. Vandaag was het lekker weer.

 5. ollie zegt:

  Hopelijks blijft krottegem yoch zijn eigen leven leiden.weetje , weet je wat Krottegem eigenlijk betekend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.