lichaam in beweging.

Gisteren kwam de diëtiste op bezoek. Zoals steeds had ze haar weegschaal bij en dus was het uur der waarheid aangebroken. De laatste keer dat ze was binnengewipt was van ergens halverwege augustus, zowat 8 weken terug dus. Gedurende die periode had ik eerlijk gezegd niet één keer op mijn weegschaal in de badkamer gestaan. Ik wist dus absoluut niet of er een pondje af was of misschien zelfs bijgekomen.

Eerst ging Greet er op en ja hoor, zij was afgevallen. Hoera voor haar dus !
Dan kwam ik aan de beurt. Iets – wat ik ondertussen vergeten ben waarover – tussen mijn tanden mompelend stapte ik op het marteltuig en….VIER kilogram er AF !
Dit is voor mij een duw in de rug om er mee door te gaan.

Het verlies van lichaamsgewicht heeft naast opletten met wat ik eet ook te maken met het feit dat ik eindelijk weer zoals voorheen kan sporten.
Weg armletsel dat mij belet dingen te doen. Alhoewel, ik moet toch nog oppassen met bepaalde bewegingen in karate. Ook sparring met anderen is in feite uit den boze. De dokter heeft me op het hart gedrukt hem te contacteren indien ik weer full karate doe. Hij zal dan dat plaatje uit mijn arm halen. Dit zou betekenen dat mijn arm opnieuw enkele weken in het gips moet en pas na de bevestiging dat alles in orde is opnieuw kumite trainen. Nee, laat maar, ik heb nog andere bezigheden waarmee ik mijn tijd kan vullen. Opnieuw starten met lopen is alvast een optie.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in karate, lopen, start to run. Bookmark de permalink .

6 reacties op lichaam in beweging.

 1. Renesmurf zegt:

  Je gaat in elk geval de goede kant op! En bent voorzichtig met je arm. En dan komt het helemaal goed!

 2. mannie zegt:

  Belangrijkste is om de lijn voort te zetten zo op deze manier. Niet teveel tegelijk willen

 3. 2 Jaar geleden zelf ook 25 kg kwijtgespeeld (verplicht om gezondheidsredenen) nu terug 5kg bijgekomen die er maar niet af willen…ik ga terug in uw voetsporen volgen Franky…ze moeten er af die kilo's…

 4. Redstar zegt:

  Het juiste gewicht hebben voelt gewoon enorm goed. Jij bent goed bezig in ieder geval! En dat het een steun in de rug is is zeker.

 5. Terrebel zegt:

  Wow, knap! Mijn gewicht daalt gemiddeld met een pondje per week waardoor ik hoop over een half jaartje op m'n ideaal-gewicht te zitten.

 6. Kijk aan, zo zie je maar weer dat niet kijken op de schaal toch doet afvallen.(Hehe) hij doet het weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.