Very Shocking.

Zojuist op de radio vernomen dat Belgie vandaag zijn tweede slachtoffer van de Mexicaanse griep geborgen heeft. Het gaat om een vrouw van 44 jaar uit de provincie Henegouwen. De eerste die aan de griep overleed was een vrouw van 34 jaar. Wie die vrouwen waren, welke medische achtergrond ze hebben, hoe ze leefden daar wordt met geen woord over gerept. We kunnen dus best beginnen panikeren.

Deze morgen kreeg mijn moeder een brief in de bus waaruit blijkt dat de appartementen klaar zijn en dat ze op de lijst van eventuele kandidaten staat. Op de hoeveelste plaats staat er niet in, maar ze mag morgen alvast eens een bezoekje brengen. Waarschijnlijk willen ze op die manier de mensen van de lijst schrappen die niet (meer) geïnteresseerd zijn. Alvast duimen voor mijn ouders.

In shocking England is vandaag in het Tate Modern Museum te Londen een naaktfoto van een 10-jarige Brooke Shields verwijderd. De foto maakte deel uit van een tentoonstelling maar de politie vond het beeld obsceen.

Ik herinner me destijds de film “Pretty baby” met Brooke gezien te hebben in een bioscoop te Roeselare en very shocking was het helemaal niet, ook al liep die kleine er nogal veel in haar geboortepakje rond.

Enkele foto’s uit de film.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in brooke shields, mexicaanse griep, naakt, patient, slachtoffer. Bookmark de permalink .

7 reacties op Very Shocking.

 1. Redstar zegt:

  Het verwijderen van die foto past mooi in het Ghristelijk gereformeerd censuur gedrag. Alles bepalen wat een ander wel en niet mag. BahDie griep geloof ik niet zo in sinds duidelijk is dat een Nederlandse viruloog adviseur van de regering, aandelen heeft in de vaccinindustrie

 2. Soms is het gezond verstand volledig zoek….maar ja…zolang wij het hoofd maar koel houden.

 3. ollie zegt:

  Als men zo begint!!!

 4. mannie zegt:

  Tegenwoordig willen ze nog dat babies in een duikerspak geboren worden als ze dat konden beinvloeden. Vroeger was daar niet zo veel gezijk over.

 5. Wauwel zegt:

  Ik herinner mij nog het moment dat ik meende als tiener (12 jaar, denk ik zo? ) voor het eerst een echt naakte vrouw te kunnen aanschouwen in een James Bond-film ( met Sean Connery en zo'n vreselijk hoedje ). Hele week ernstig naar toe geleefd, slapeloze nachten en zo.Hoe bitter was de teleurstelling dat er niets te zien was. Blijkbaar leven delen van Engeland nog in die tijd

 6. Renesmurf zegt:

  Naakt is altijd provocerend, dat hoort ook zo, dat het soms geweigerd wordt.

 7. Terrebel zegt:

  Een film als G.I Joe waarin soldatenhoofden imploderen en mensen met duizenden tegelijk omkomen door diverse explosies vinden overheden geschikt voor jongelui van 12 jaar en ouder maar zodra er een blote vrouwentepel in een rolprent voorkomt mogen jongelui van onder de 16 dat niet zien. Geweld wordt verheerlijkt en van zoiets moois als sex maken ze iets vies. Het tuig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.