Take Me Back home – Slade

Eerste single door mij gekocht. Ik zie me nog met mijn moeder platenwinkel Verbrugghe in de Ooststraat binnenstappen. “Zeg ne keer welk plaatje je wilt ?” Ikke stamelend maar toch fier : “teek mie bak oom van Sleide” meneer. De man neemt de single uit het rek, legt deze op de platendraaier en vervolgens giert Noddy door de winkel, mijn moeder een gezicht trekkend dat boekdelen spreekt.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Slade, Take Me Back home. Bookmark de permalink .

3 reacties op Take Me Back home – Slade

  1. Ons moeder die noemde de mannen van Slade altijd “die honden” Omdat Noddy nogal kon huilen als een hond (althans volgens haar).

  2. Ollie zegt:

    ’t was nog een winkeltje waar er maae een bak was met moderne muziek hé francky. Later toen het klup werd was het al veel beter ! Ollie ging altijd naar” wenerdroom” in de noordstraat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.