zondagnamiddagblogje

Ik heb het altijd moeilijk gehad met drinken van water. Alle het andere vloeibare gaat er zonder protest in, maar water is nooit mijn ding geweest.
Natuurlijk moet je zorgen dat je lichaam met genoeg vocht bevoorraad wordt. Daar ik makkelijk aankom moet ik dus opletten met wat ik in de plaats drink. Op het werk staat een frisdrankautomaat. Ik neem daaruit altijd (of toch meestal) een cola light.
Niet alleen smaakt deze brol naar bleekwater, maar hij bevat bovendien zoveel koolzuur dat de bubbels na een tijdje als het ware uit mijn mond en neusgaten komen vergezeld van een geluid die mijn collega’s liever niet horen.
Ten huize Spruytte drinken we de zero variant. Noppes calorie, maar wel lekkerder dan de lightproducten. De maag protesteert ook niet, maar mijn blaas wel. Een blik zero fanta of een glas zero Sprite is al genoeg om me de rest van de dag richting urinoir te jagen.

Toen ik me deze namiddag wilde opsluiten in onze slaapkamer om eens al mijn CD’s te sorteren welke ik sinds jaren in boxen onder mijn bed stop voor het geval ik niet kan slapen en “eine kleine nachtmusik” wens op te zetten om dan rustig in slaap te vallen. Tijdens het beluisterne van de klassiekers van Hawkwind, Motorhead, Family, Type O’Negative en Mortiis…werd ik telkens onderbroken voor een spurt richting WC-pot.

Uiteindelijk hield mijn blaas zich dan toch rustig. Maar net op het toppunt van “No Sleep till Hammersmith”, t’is te zeggen dat de dubbeldekker het luchtruim doorkruist en de sirenes beginnen te loeien, komt Greet de kamer binnen met het nieuws dat mijn moeder volgende week naar de burgemeester zal gaan om te reclameren over haar huurwoning en dat ze de foto’s die ik van haar huis genomen heb wilt hebben om die ne keer aan Lukske te tonen. Hopelijk verschiet hij niet te veel.

Zo gezegd zo gedaan. Foto’s uitgeprint en aan de kant gelegd. Het is 20 uur en ik heb geen zin om nu nog met die foto’s naar mijn ouders te gaan. Morgen komt ook alhier. Eerst gaan mijn ouders gewoon verder blijven wonen in dat krot omdat ze geen ruzie met de eigenaar willen hebben en nu neemt mams zomaar een bocht van 180ยฐ richting stadhuis. Voor mij niet gelaten, maar ondanks haar kapotte knie kan ik moeke de laatste tijd niet goed meer volgen.

Wordt vervolgd.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op zondagnamiddagblogje

  1. Ollie zegt:

    Iemand die Ollie kent van uw drankje zei hem dat de gewone Cola nog het gezondst van al is. Hij is daar laborant.

  2. Ollie zegt:

    Ollie heeft nog vroeger alle dagen melk drinken , maar hij was dan nog heel klein.

  3. Elsje zegt:

    cola is sowieso troep, of het nu light, zero of regular is…maar wel lekkere troep ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.