Mijn geheim


Vandaag ging ik niet naar huis daar ik om 13 uur een afspraak had. Het zou teveel weg en weer geloop zijn van de ene plaats naar de andere in minder dan een uur. Daarbij komt het nog dat dinsdag marktdag is en je begrijpt dat het centrum dan wel een beetje chaotisch kan zijn. Broodje gaan eten in de Smoss express dan maar, vlak onder het station.
Even naar huis bellen om toch maar eens iets van me te laten horen. Greet vertelt me dat ze Mijn Geheim gekocht heeft en dat er een artikel over “het Autistje” (Nederland) in staat. Da’s pas nieuws ! John, ik ken hem wel niet persoonlijk, maar zijn blog lees ik regelmatig en soms plaats ik wel eens een reactie. Toch voelt het aan alsof het om een vriend of kennis van me gaat.
Het eerste wat ik deed toen ik vanavond thuis kwam was Mijn Geheim van de tafel nemen en er mee richting WC gaan, waar ik het artikel eens op mijn gemak doornam. John’s verhaal is heel persoonlijk, maar toch herken ik er veel van. Sommige punten komen overeen met wat ik met de kinderen, sommige familieleden en – last but not least- mezelf heb meegemaakt.

Mooi artikel John. Ik zal het zeker bewaren om het later nog eens te (her)lezen.

real men lezen “Mijn geheim“.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in autistje, mijn geheim. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mijn geheim

  1. John zegt:

    Mooie plek om interessante lektuur te lezen ;-)Groeten,John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.