het was feest (of zoiets)

voila, deze zondag zit er weer op.

Vandaag was het familiefeest van de Familie Desmet er om ons weekend om zeep te helpen.
Nee, grapje. Ik ben absoluut geen liefhebber van feesten enzo en ging er niet al te enthousiast op af. Eens ik enkele oude bekenden terugzag zakte mijn terughoudenheid en na enkele drankjes kwam ik zowaar iets losser.

Even uitleggen : mijn schoonmoeder is een Desmet en was deze keer de organisator van het familiefeest. Zodoende was ik zedelijk verplicht mijn schoonmoeder bij te staan in deze moeilijke dag(en). Ik werd tot kassier van de drankbonnetjes gebombardeerd. Ok, ik werk aan de stadskas, maar zelfs in mijn vrije tijd achtervolgd deze functie mij. Overal waar iets te doen valt en ik werk min of meer mee, dan heb ik het aan mijn been : “Francky, Gij zorgt voor ’t geld, niet ?”.

Iedereen was blij zijn/haar familie weer te zien en er werd heel wat afgebabbeld.

Een kindje was vandaag jarig en kreeg een kroontje op zijn hoofd.

De familiequiz kende een groot succes. Moderator Dries Desmet zorgde ervoor dat alles in goede banen liep.


De pizzaman was ook aanwezig met zijn kraam zodat we de magen goed konden vullen.


Ondertussen zorgden de grote mensen voor de cathering en werd er door de “oudjes” een natje en een droogje genuttigd.

klik hier voor alle foto’s (bekijken op eigen risico)

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Dries Desmet, familie Desmet. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.