Confituurparty met Jean Bultot

Waar het zo,plots vandaan komt weet niemand voorlopig,maar feit is dat er sinds enkele uren een filmpje circuleert op het Internet waarin je ex-gevangenis directeur Jean Bultot tijdens een party in de confituur ziet dartellen. Diezelfde Bultot werd in de tijd dat dit filmpje werd opgenomen gelinkt aan de beruchte Bende Van Nijvel. Van deze bende werd steeds gezegd dat ze enkel de bedoeling had om paniek onder de bevolking te zaaien door brutale overvallen te plegen om zo via de Rijkswacht een staatsgreep in België te kunnen plegen. Dat dit enkel met de hulp van hooggeplaatsten zou gekunnen hebben staat ook vast. Dit filmpje zou mogelijk één van de vele sex-feestjes zijn waar die hooggeplaatsten ook dikwijls te gast op waren. Ach ja, heel het Bende Van Nijvel verhaal daar zullen we wel nooit de waarheid van weten. Kijk dus gewoon met de nodige humor naar dit filmpje want je ziet toch niet elke dag een gevangenisdirecteur die eigenlijk een voorbeeldfunctie dient te hebben in de confituur dartellen of wel ?

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Confituurparty met Jean Bultot; bende van nijvel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Confituurparty met Jean Bultot

  1. Ik vraag me telkens weer af welke confituur het nu zo geweest zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.