birthday surprise

Hoera, hoera !!! morgen ben ik weer een jaartje ouder. 48 om precies te zijn.
“48crash” hoor ik een schreeuwerig vrouwmens in mijn hoofd schreeuwen. Een hitje uit het jaar stillekens gezongen door een vrouw die klonk als een speenvarken die men aan het slachten is. Zal ik eens nazien op tjoetjoep en dat hier dan posten.

“Francky, de koffie die je gezet hebt is koud !” klonk het vanmorgen. Jazeg, gisteren zijn we met zijn allen naar den Euroshop geweest en nu dit. Kon dit kreng niet één dag eerder de geest geven ?? Dan nog maar eens naar de Euro-soap geweest voor een nieuw koffiezet. Deze zondag begint goed.

morgen ben ik jarig, hoera ! hoera !

Omwille van deze heuglijke dag gaan we vanmiddag bij mijn ouders eten. Wat ben ik vrolijk, wat ben ik blij.
Voor mijn verjaardag heb ik van mijn moeder hele mooie loopschoenen gekregen. Ze heeft echt op geen centje meer of min gekeken. Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat ik de schoenen zelf ben gaan halen en dus zelf de prijs bepaald heb. Lief hé van mijn mama?

Allen daarheen nu.

tot straks.

http://www.garagetv.be/v/S5yLo0rGzYQy4IwB-jFnkP7R8ep0ucL2LcRP78uv8uNFIRXaEuHEKnYnu!ixJU494w/v.aspxKlik hier om het video filmpje te bekijken

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in euroshop, koffiezet, ouders, verjaardag. Bookmark de permalink .

3 reacties op birthday surprise

  1. Happy birthday Francky.Hopelijk was er warme koffie bij de taart.

  2. lambiorix zegt:

    dankt u Hein. Idd er was warme koffie en taart. Moest ge weten wat ik allemaal niet binnengespeeld heb voordat ik aan de taart en koffie toe was….

  3. John zegt:

    Te laat helaas om jou op jouw verjaardag te feliciteren.Maar bij deze alsnog GEFELICITEERD.John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.