WEG ROZE GEVOEL

Het zit er op met de “roze bril week”, nu is het de beurt aan de “zwarte blog week” of zou het niet eerder “zwarte brol week” moeten zijn ?
In ieder geval genoeg reden om over alles en nog wat te zeuren. De keelontsteking van mij is nu eindelijk bijna genezen; Jasper is terug naar school na een week vuil ophoesten en tot slot heeft Eva het nu begeven : bronchitis. Life is beautiful nietwaar ?
Nu zowat IEDEREEN ten huize Spruytte hersteld is – of toch bijna – begin ik te verlangen naar mooi weer om lange mooie wandelingen te kunnen maken, ’s avonds in de tuin te werken, mijn terras verder uit te werken, nieuwe tuinmeubelen te kopen enz. Maar nee !!! het weerbericht voorspelt voor morgen regen en voor donderdag storm. Je zou hier voor minder ziek worden.
“Start to run” ligt voorlopig ook in de onderste lade want ik ben zeker niet van plan om in regen en wind te gaan joggen na meer dan een week met een keelontsteking rondgezeuld te hebben. Mijn dokter is al rijk genoeg en de apotheker nog is nog rijker. Ga maar eens om een pilletje tegen hoofdpijn of verstopping : uw geld vliegt zo uit uwen portemonnee. ongelooflijk hoe vlug je bij die gast uw geld kwijt kunt geraken.

Genoeg gezaag voor vandaag ! ik ga terug naar bed en ga verder warmpjes genieten van mijn nachtrust.

courage !!

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in start to run, storm, zagen, zwarte blog week. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.