Rocket to Mars (Popeye )

Ik herinner me goed dat we iedere zondagnamiddag naar “Binnen en buiten” keken. Dit was een rechtstreekse uitzending vol sport, kort nieuws, interviews met vlaamsche zangers en optredens van internationale vedetten zoals Slade, Mud enz. Zo zie ik me een optreden van de New York Dolls in dit programma nog klaar en duidelijk voor de geest. Telkens waar er ook tekenfilmpjes van Popeye die met behulp van spinazie zijn gelieve Olijfje uit de handen van Brutus redde.
Als ik naar het filmpje hier kijk, ga ik onmiddellijk terug in de tijd ergen eind jaren 60, begin jaren ’70. Hopelijk kom ik terug.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in binnen en buiten, popeye. Bookmark de permalink .

2 reacties op Rocket to Mars (Popeye )

  1. geweldig jeugdsentiment.Binnen en Buiten, maar ook alle Vlaamse feuilletons uit die tijd!Ik ga mee terug in de tijd!!

  2. John zegt:

    Heerlijk is dat, als je zo terug in de tijd kunt gaan door een simpele trigger zoals b.v. een geluid, afbeelding, geur of in jouw geval een tekenfilm.Ik herken het en als het een positieve herinnering is, is het altijd weer een fijne belevenis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.