roze bril blogweek

Een blogger genaamd Menck heeft het idee gekregen om deze week uit te roepen tot “Roze bril blog week” klinkt goed want zoals hij zelf zegt :

“Zou het niet bijzonder mooi zijn mochten alle bloggers quasi gezamenlijk eens zorgeloos, vrolijk, sprankelend en met een roze bril op de neus bloggen? Als elke blogger nou minstens één dag de vitter, de afkatter, de criticaster, de muggenzifter, de kibbelaar, de haarklover en de mierenneuker in zichzelf zou uitschakelen, zou in de blogosfeer de nadruk nog nooit zo stellig op ‘sfeer’ hebben gelegen”

Ik doe dus mee. Eva heeft haar roze spullen alvast klaargelegd, want zij ziet alles nu eenmaal door een roze bril. “Paint it pink” zou van haar kunnen komen. Zij stelde me ooit voor om de garagepoort in het roze te schilderen. Beeld je eens in!

dus deze week alles door een roze bril !!!

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in bloggen, menck, pink, roze bril blogweek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.